OS-guld-vinnande boxare svarar Andy tio vanligaste frågorna som han talar om sin karriär hittills.

Enligt Lovren, gör honom till en av de största försvararna i världen. Enligt alla andra gör det inte. Efter sitt lands seger över England, Lovren kom ut med detta: ”Jag tog Liverpool till finalen i Champions League.

Nu med min landslag vi är i final. ”Jag tror att människor bör inse att jag också en av de bästa försvararna i världen och inte bara prata nonsens.” De goda människorna i Twitter snabbt satte honom i hans ställe: Absolute bedrägeri bör Liverpool bli av med honom och ersätta honom med Maguire – Tom Fontana (@ Fonzyy97) juli 12, 2018 som en Liverpool fan, jag kan kategoriskt säga att han är definitivt inte en av de bästa försvararna i världen och har förbättrats endast något efter införandet av Van Dijk. Mannen är vilseledda 🤣 – David Lawrenson (@ DavidLawrenson9) 12 juli 2018 Jag bryr mig inte om han har nått en CL och WC final är Lovren absolut förskräcklig, det är brottet Liverpool & Kroatien som fick dem till final, inte honom, jag kan inte tro att han har sagt att han är en av de bästa försvararna i världen 😂 – MR DT © (@MrDtAFC) 12 juli 2018 att vara rättvis mot Lovren, han är en av de bästa försvararna i världen när du tar befolkningen som helhet det går bara nedförsbacke när du börjar jämföra honom med andra professionella fotbollsspelare – Andy Castell (@ AJ3) 12 juli 2018 “Folk bör erkänna att jag är en av de bästa försvararna i världen” Lovren Inte ens om du var den sista försvararen på jorden Pal – United Stand (@UnitedStandMUFC) den 12 juli 2018 Hattar av Dejan Lovren för att ha förtroende för att förklara sig en av de bästa försvararna i världen, fyra dagar innan inför Kylian Mbappé. – Nick Miller (@ NickMiller79) 12 juli 2018 Du vet hur Lovren gör en säker intervju och senare skruvar upp?

Han ringde själv en av de bästa i världen innan VM-finalen. Detta är den stora. Jag ska två medgav påföljder åtminstone. – Paul (@Kolology) 12 juli 2018 SENASTE WORLD CUP NEWS Lion king Harry Kanes England mål och hur många fler han behöver för att fånga Wayne Rooney Lejonungar Den otroliga England line-up på 2022 World Cup med Kane, Sancho och Sterling han ångkokning’ Brilliant minne av Keane och McCarthys Saipan byst-up

Tottenham Hotspur nya arenan närmar sig sitt första officiella match och de tidiga intryck är bra. En testhändelse hölls på söndagen där norra London klubbens U18 tog på sina Southampton motsvarigheter.

27 Tottenham Hotspur höll en testhändelse på deras nya stadion Efter ytterligare en prov händelse i helgen kommer den höga sidan spelar sin första match på £ 1 miljard arenan mot Crystal Palace april 3. Kapaciteten vid den nya arenan har nästan fördubblats från det på White Hart Lane. Det var 36.284 men är nu 62.062, vilket gör den till en av de största arenorna i Premier League och Europa. Här är där det rankas bland sina europeiska konkurrenter.

26. Emirates Stadium (Arsenal) – 60.361 27 Emirates Stadium öppnades 2006 25. Mercedes-Benz Arena (Stuttgart) – 60.441 27 Arenan ursprungligen öppnades 1897 och var senast renoverades 2005 24.

Celtic Park (Celtic) – 60.500 27 Celtic Park är Skottlands största stadion 23. Estadio Benito Villamarin (Real Betis) – 60.720 27 Real Betis spela på Estadio Benito Villamarin 22. Veltins-Arena (Schalke) – 61.637 27 Veltins-Arena är hem för Schalke 21. Tottenham Hotspur Stadium – 62.062 27 Spurs’ nya stadion kosta rapporterade £ 1 miljard 20. Estadio da Luz (Benfica) – 64.400 27 Estadio da Luz öppnades 2003 19.

Stade Velodrome (Marseille) – 67,000 27 Marseille pjäs på Stade Velodrome 18 . Gazprom Arena (Zenit St Petersburg) – 67.800 27 Gazprom Arena i Ryssland 17. Wanda Metropolitano (Atletico Madrid) – 68.000 27 Wanda Metropolitano renoverades 2017 16. Baku Olympic Stadium (Azerbajdzjan) – 68.700 27 Azerbajdzjans landslag pl ay på stadion 15.

OAKA Stadium (Panathinaikos / AEK Athens) – 69.918 27 Både Panathinaikos och AEK Athens lek på stadion 14. NSC Olimpiyskiy (Ukraina) – 70.050 27 NSC Olimpiyskiy har varit värd Champions League slutliga 13. Stadio Olimpico (Lazio / Roma) – 72.698 27 Lazio och Roma både spela på Stadio Olimpico 12. Millennium Stadium (Wales) – 74.500 27 Millennium Stadium i Cardiff 11. Olympia (Tyskland) – 74.648 27 Tyskland landslaget spela på Olympia 10.

Allianz Arena (Bayern München) – 75.000 27 Allianz Arena har en kapacitet på 75.000 9. Old Trafford (Manchester United) – 75.811 27 Old Trafford är den största Premier League jord 8. Ataturk Olimpiyat Stadium (Turkiet) – 76.092 27 Turkiet spela deras spel på Ataturk Olimpiyat Stadium 7. Stade de France (Frankrike) – 80.000 27 Stade de France är hem för Frankrikes fotbollslag 6. San Siro (AC Milan / Inter Milan) – 80,018 27 San Siro rymmer mer än 80.000 fans 5 . Luzhniki Stadium (Ryssland) – 81.006 27 Luzhniki Stadium värd för VM-finalen 4. Santiago Bernabeu (Real Madrid) – 81.044 27 Bernabeu är den näst största stadion i Spanien 3. Signal Iduna Park (Borussia Dortmund) – 81.359 27 Borussia Dortmund stadion är den största i Tyskland 2. Wembley (England) – 90.000 27 England spelar sina hemmamatcher på Wembley 1. Camp Nou (Barcelona) – 99.354 27 Barcelona spela på den största stadion i Europa
OS-guld-vinnande boxare svarar Andy tio vanligaste frågorna som han talar om sin karriär hittills.

Joanne Calderwood är en av de högst rankade brittiska stjärnor i UFC idag och hon är på väg mot en utmaning för mästerskapet ära. Jo Jo, 32, flyttas upp från strawweight till Mellanvikt två matcher sedan och hon har vunnit båda tävlingar sedan.

3 Jo Jo Caalderwood representerar stolt Skottland Nu har hon ett datum med Katlyn Chookagian på UFC 238 på samma mästare natten Mellanvikt Valentina Shevchenko försvarar mot nummer ett utmanare, Jessica Eye. talkSPORT ikapp med Irvine födda stjärnan för att diskutera henne gå upp i vikt, UFC London och hennes planer för framtiden. Calderwood missade vikt för hennes sista förlust för Cynthia Calvillo sommaren 2017, så hur har övergången varit att bekämpa på en mer bekväm vikt? ”Det har varit riktigt, riktigt bra.

Jag visste Mellanvikt skulle vara den perfekta division för mig eftersom jag var en bra fighter i strawweight division, men jag kände mig som en stor del av min kraft och min energi utplånades med vikten skärning. Att vara på Mellanvikt, jag är mer friskare, mer energi och jag njuter av min läger nu.

En annan sak är att vara frisk, det är en stor del … speciellt i den här sporten, det är så hårt på kroppen.”Calderwood, 13-3, fortsatte med att förklara hur farligt vikt styckning kan vara i MMA. ”Vi gör läger från 10 veckor, ibland sex veckor, men när du tar slagsmål på kort varsel du inte har dessa möjligheter om du inte redan är nära vikt. Du missar möjligheter och stress du sätter på din kropp är bara galen.

Nu, när jag ser tillbaka på min karriär, jag känner att jag har gjort det mycket svårare för mig själv. Jag är bara glad att det finns mer information där ute nu och mer hjälp för en upp och kommande fighter. SENASTE MMA NEWS Big Dog bark Roman Reigns har en lysande svar på frågan om Conor McGregor gå WWE Sharing tar hand Dana White verkar avslöja varför Conor McGregor har gått i pension från UFC “Du kommer att göra nuttin!

Conor McGregor: hans topp fem stunder av fullkomlig galenskap ‘helt falska’ Conor McGregor pensionering ‘inte är relaterade till sexuella övergrepp anklagelser’ bedragare McGregor är ‘en gång i livet’, men MMA expert backar honom att göra UFC återkomst Mac 1xbet överförings sepa kommer att vara tillbaka Conor McGregor: Varför biljettkassan sensation inte gått i pension från MMA ‘Endast en kung’ Khabib sätter McGregor stadigt på sin plats med tweet på sin ‘pensionering’ Räkna mig Michael Bisping inlägg perfekt tweet svarar på McGregor s ‘pension’ ”Du behöver t måste döda dig själv att göra vikt och bli större fighter.